LITEN UPPDATERING FRÅN OSS!

Beklagar att vi slutade skriva helt abrupt sådär, men har sett i statistiken att några av er fortfarande kommer in hit ibland så tänkte bara skriva ett kort inlägg om hur allting slutade.
Vi åkte ner till Malaysia, tog dykcertifikat bland hajar och trebenta havssköldpaddor och hittade även Nemo. Resan var helt underbar, nästan två veckor i paradiset. inga tider att passa, inga obligationer. vi njöt av livet till max.
När vi väl landat på svensk mark igen så började vi proppa i oss köttbullar, falukorv och allt annat svenskt ni kan tänka er, vi tog igen all missad tid med familj och vänner och bara njöt av att vara hemma igen. Som man säger, borta bra men hemma bäst.
Året i Peking har varit helt obeskrivlig, vi reste (som ni märkte) runt ganska mycket, åt en massa och bara njöt av att ha den andra vid sin sida. Vi grälade och vi kramades men viktigast av allt så kom vi varandra närmare! Ett oförglömligt år med andra ord.
Så nu tackar vi för oss!
Hoppas ni haft lika kul med att läsa bloggen som vi har haft med att skriva den!
PS. om ni tror att vi BARA reste, åt och slappade så har ni fel! Vi avslutade nämligen året med att klara HSK6 BÅDA TVÅ!!! Lyckat år? HELL YEA!
/Phicky

RSS 2.0