INTE SÅ BORTSKÄMDA SOM NI TROR.

då våra vardagar brukar vara fullspäckade med lektioner och självstudier (och mat mat mat men det visste ni väl ändå) så försöker vi unna oss lite extra lyx lite då och då. städhjälp, helkroppsmassager och lite lyxigare middagar. men då vi planerar att resa runt i asien så tvingar det oss att tänka lite ekonomiskt ändå. så istället för att betala för en massa behandlingar så fixade vi ett eget hemmaspa igår kväll. P-H hade lite problem med att lägga på masken medans jag hade problem med att hålla masken då jag samtidigt lekte med en ny iphone app "talking carl" (egentligen rätt så tråkig men är man lättroad så är man, det absolut bästa är när han brister ut i skratt när man kittlar den)

har köpt min Marketing Management bok nu så ska sätta mig och läsa lite i den. gick loss på knappt 60RMB, i UK hade den kostat minst 600RMB. gargh, längtar INTE tillbaka till england. kommer dö av alla dyra priser där, speciellt när vi blivit så snåla som vi är nu.

igår kom vi på oss själva stå och ha världens beslutsångest om vi skulle köpa en penna som kostade 1.5RMB eller om vi skulle investera i den dyrare varianten för så mycket som 3.5RMB. vi båda tog den förstnämnda. snåla? tell me about it! :P

"Talking Carl" - en app för de lättroade.


EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN TECKEN.










































Bevis på att jag pluggar mer än benhårt här.

INGEN ÅTERVÄNDO.

träningskläder + skor är inhandlade. imorgon är det dags för mitt första gymbesök med älskling. (blev inte av häromdagen då jag inte hade kläder men nu har jag inga fler ursäkter...) får bita ihop helt enkelt för på kvällen blir det utgång!
har precis förlorat i två omgångar kinesiskt schack mot älskling (lärde mig precis hur man spelade) är lite sur nu men nästa gång ska jag visa vad jag går för! ps. höll mig kvar i spelet ett riktigt bra tag. en och en annan droppe rann ner från hans panna.




NY SKOLVECKA.

bloggen har fått lida under de senaste dagarna, yes we are aware of that. men vi har börjat komma in i Beijing-livet så blir inte mycket tid alls framför datorn. men vi ska skärpa oss!

i helgen var vi och klippte oss på Suikisuiki, ett (en heeelt vild gissning) japanskt ställe i Zhong Guan Cun, några stationer ifrån the wu. jag blev klippt av en chief designer för ynka 158RMB medans P-H nöjde sig med en senior designer för 98RMB, han ångrade sig lite efteråt då hon visade sig vara rätt så slarvig. blev dock inte så stor skillnad, hade hoppats att han skulle köra på en tuffare frilla á la final fantasy eller något. höhö. jag kortade ner håret rejält, minst 10 cm fick jag säga adjöss till. trots att jag "bara" klippte upp det lite så tog det flera timmar. permanentade lite vid hårbotten för att få lite mer volym så allt som allt tog det fem timmar. vid det här laget hade älskling hunnit fönstershoppa två varv runt hela gallerian.

anywho... har lärt känna en utbytesstudent från taiwan som lärt mig hur och hur jag inte ska presentera mig. a big nono är att säga att jag kommer från taiwan för det oftast (har redan varit med om det) leder till en massa förklaringar hit och dit. så från och med nu är jag Victoria Lin från Hong Kong.

var tidigare på universitetet och lunchade med P-H och hans kompisar från hans program och sitter nu hemma i väntan på att han ska komma hem så vi kan åka och shoppa träningskläder åt mig för ikväll ska vi träna! (oh boy... pray for me!) har varit duktig och gått och betalat några räkningar och ska nu bänka mig vid skrivbordet för att plugga lite så jag har helgen fri till att eventuellt åka till shanghai! (hoppas hoppas)


när helt vanligt friedrice serveras på ett stort blad blir den konstigt nog sååå mycket godare, här en belåten älskling.


hade så mycket hår att frisören behövde pauser lite då och då, även jag behövde bensträckarpauser då jag kände hur rumpan gång på gång domnades bort.


Älskling fick en dricka då de tyckte synd om honom som fick sitta i "pojkvänsstolen" i fem timmar.


såhär brukar det se ut VARJE morgon då jag är på väg till skolan. kan säga att det är då jag hatar honom som mest, han brukar snarka till ibland också för att rub it in my face att livet inte alltid är rättvist...



och finally, Varma hälsningar till Peter från P-H och hans nyfunna vän!

中秋节

vår 中秋节 (mooncake festival) "firades" med en tripp till wangfujing där vi beskådade le famous scorpions på spett. tyvärr stannade vi på "beskåda"-nivån för in i munnen skulle de bannemej inte. de absolut äckligaste måste nog ändå varit larven/tusenfotingen (vad det nu var...) eller silkeslarvarna som orsakade en och en annan kväljning.
bilder kommer att bjussas på men de är hos P-H som gått iväg till gymmet.

på tal om gymmet, käraste vänner och familj! JAG, Victoria har bestämt mig för att börja gymma. så fort min CSN trillat in så ska jag tralla iväg till Body Balance och investera i ett gymkort. då väntas styrketräning (höhö), spinning och en massa dansklasser för nu skall det kommas i form!
(förhoppnings är denna motivation kvar även imorgon...)

Nu fortsätter vi, vi hittade heaven eller en giant food court som man även kan kalla det. mat åt höger, vänster, fram och bak. våra ögon gick i kors, saliven rann när vi stod där och hade beslutsångest om vad som skulle förtäras. till slut blev det allt från dumplings och anka till Zha jiang mian (炸酱面) nom nom nom.

efter middagen vandrade vi runt området och alla mysiga smågator innan vi åkte tillbaka till the Wu för att ta en drink på Lush med några vänner, sen fortsatte vi till Propaganda (en klubb med open bar) där några andra vänner befann sig så där blev vi kvar i några timmar. trevlig kväll! trevlig 中秋节!

"if lost..."

"please return to wudaokou"

P-H går ingenstans utan denna så 阿姨 du behöver inte vara orolig för honom längre! :D

INTE SÅ SJÄLVKLART SOM NI TROR.

- älskling, ska jag ha på mig byxorna med hål i eller byxorna som gör att min rumpa ser stor ut?
- eh... spelar ingen roll.
- men visst ser min rumpa stor ut i de byxorna?
- mm lite, men ta de som är mest bekväma.
- hm..okej, tar de med hål i...


frågan är nu, VEM tror ni sa VAD?
(ledtråd: jag (vic) har varken stor rumpa eller hål i mina byxor.) :P

NY SKOLVECKA, NYA TAG.

älskling är ute och handlar frukost (buns, sojamjölk och chokladmjölk) så passar på att uppdatera lite snabbt om dagarna som gått.
i söndags så hade vi en riktig chill-dag. vi sov ut och åkte sedan till...IKEA!


inhandlade lite småsaker till lägenheten
och avnjöt en varsin tallrik med köttbullar och potatismos! köttbullarna smakade äkta (svenska) moset däremot var kasst gjort men vi njöt ändå. en tallrik på 15 bullar gick på ynka 20RMB, då ingick även bottomless dricka. resultatet av vår shopping var tallriksskålar, bestick, pinnar, handdukar och dörrmatta, allt detta gick på ca 120RMB. vilka kap!

älskling med sina femton bullar och svenska flagga.

Oj hej! Visste inte att du skulle komma och hälsa på så snart Micke :)

vi gick runt och kände oss hemma ett tag innan vi åkte hemåt. lämnade av sakerna hemma och begav oss ut igen. denna gång på jakt efter massage. visade sig att det fanns många affärer/butiker mitt bland bostadsområdet här i The Wu (det coola säger så istället för wudaokou). vi hittade ett mysigt massageställe, 38RMB för fotmassage á la 60 minuter. vi bestämde oss för att lyxa till det och la till 20RMB för helkroppsmassage á la 90 minuter. kan säga att det var högst välbehövt. efter två veckors gående runt campus som är lika stort som sverige så har våra fötter få stå ut med en massa stryk.

dock är jag väldigt kittlig under fötterna så det blev ett par skrattattacker hit och dit, massörskan frågade gång på gång om det kittlades när hon såg hur min min vred sig av obehag, men skönt var det! vi funderar på att införa det som vår söndagstradition.

Älskling fick syn på ett ödelagt fort och började predika om hur perfekt stället skulle vara för paintball, så kära vänner, förvänta er ingen peking anka eller KTV när ni kommer på besök, då är det paintball som gäller.

njuter av livet för endast 58RMB.

fotmassage, me like!

han har verkligen gått in i rollen som kung på senaste tiden. här i väntan på sin massör.

...som snabbt drog ner honom på jorden igen genom att be honom stå med båda fötterna på jorden, eller i ett par tjejtofflor som var 27stlr för små. lite gulligt var det allt, personalen fick sig ett gott skratt iaf.




Helgbilder!


17 september


Bestämde mig för att köra mitt första kinesiska gympass för att bränna bort senaste veckornas övernäring. Gymmet kändes lite halvsunkigt och motivationen började droppa när jag plötsligt fick syn på en affisch på taket. Vad är det jag ser..?


DAS GOVERNATOR! Hur kan jag slappa när Arnie flexar ovanför mig!!


Mitt schema. Kinesiska, kinesiska och mer kinesiska.


Pumpkins schema. Marketing, marketing och mer marketing.

18:e september


En tränare utförde en muskel/fett-kontroll på mig och här står det i svart och vitt hur otränad jag är just nu.
12,4% fetthalt och det mesta sitter i midjepartiet. Har satt målet att komma ner under 10 innan årets slut!


Utsällning av Happy Meal-leksaker. Hur tänkte de här?


Mcd-Hand Sanitizer. Ville nästan plocka hem den med oss.


Hmm hur jobbigt är det att importera en hund till Sverige?


Idag begav vi oss ut till Xidan. Beijings shoppingspree-ställe. En kinesisk mur av gallerior.


"Danger there!"


Vår svenska representant \o/


Baby var i full fart att hoppa på Musse innan hon såg skylten "Please don't touch". Hon fick besviket trösta sig med en airkiss.


Varma hälsningar till Jenny från Vicky.


Mer varma hälsningar.


Besökte en bokaffär (för att leta upp mangaböcker). Och fick lära oss att det är tillåtet att läsa ut böckerna på plats.


Om man tycker att hukning är obekvämt så finns det andra alternativ.


Äntligen helg \o/

Efter en hård skolvecka så kommer äntligen vår välförtjänta helg. Sedan blir det 2 dagars hårt pluggande innan det är dags för en mid-autumn holiday hohoho :D
Nu kommer det en liten bildserie för den 16:e!


Trafikstockning i campus. De som tycker att svenska cyklister är galna/dåliga förare har uppenbarligen inte sett kinesernas trafiksinne.




Födelsedagsmiddagen blev Pekings bästa (iallafall mest kända) ankrestaurang :D


Här kommer kocken med vår anka som måste godkännas av oss innan servering.


När man beställer fint vin så ska den först godkännas av en i sällskapet. Tydligen gäller detsamma för fina ankor. Här förbereder servitrisen smakprovet.


Och såhär ser en färdig biljett bit panksanka ut.


Beställer man en anka så får man minsann hela ankan. Ankbrösten åt i sambands med pannkakorna, benen användes till soppa och huvudet serverades... ja, som de var.

OBS! Vi ber känsliga personer/kaninkära titta bort inför nästa bild.

Lite kaninlår som sidorätt. Smakade helt okej.


Kände mig som en kung efter maten :)


Här är min födelsedagspresent från restaurangen. Den uppskattades endast andligt då den kom först efter att vi var klara med all vår egen mat (som vi inte ens orkade äta upp) ^^;



Självklart hade älskling förberett en födelsedagstårta för mig ^_^


DET UTLOVADE BILDREGNET.

12e september



morgongymnastik är ett måste med tanke på hur mycket vi äter här.



något på menyn vi knappt vågade titta på. P-H blev helt fascinerad.



en annan matsal på universitetet. här avnjuter vi sichuan shui zhu niu rou, dumplings och fliedlice.



hm...någon kände sig träffad? :P haha nämen vi kunde inte låta bli.



fick trösta baby med 3748932 sorters efterrätter som kostade mer än en hel middag på flera rätter.

13e september



insekt? fluga? groda? let me tell you, det var en 3-in-1! den hoppade en halvmeter högt (brukar överdriva men nu menar jag det, en halvmeter), skrämde mig ur vettet och det slutade med att studenterna tittade på mig som om jag vore a retard.



Det har blivit en vana att luncha på skolan för det är så sjukt billigt. här kör P-H en "ole dole doff" för det var för mycket mat.



på kvällen lekte vi kurragömma (jo, vårt barnasinne brukar titta fram lite då och då...) kan säga att han inte var så bra på det.

14e september



av ren lathet brukar P-H fota allt läraren skriver på tavlan för att slippa anteckna själv.



premiär för "hål-i-marken-toa"...



en av huberts vänner, Bert.



15e september



Berts fästmö, Bodil.



P-H hittade sitt efterlängtade gym framför lägenheten, precis utanför skolan som var tillräckligt fräscht/billigt för honom att skaffa medlemskort. han planerar att bli en biff.



SOHO



Hot Pot i SOHO med världens bästa service. P-H blev så kär i personalen att han tvingade servitrisen att ta emot dricksen (man dricksar inte här i Kina annars)



Innan maten fick vi alla förkläden för att inte spilla ner kläderna. P-H kände sig aningen omanlig. utöver det fick vi (som behövde) tofsar att sätta upp håret med och plastfickor att lägga mobilen i. wow?







ett tjugotal olika såser till hotpoten att välja och vraka bland.



minns jag rätt så är detta komage, eller njure kanske det var... anywho, vi åt inte av den av personliga skäl.





stället var så populärt att vi (mina vänner, vi kom sent) fick vänta på bord i 1½ timme! på första våningen fanns det tillgång till internet, diverse underhållningsgrejer OCH en hörna med gratis manikyr för de som väntar på bord. det går bra nu?



efter middagen var det dags för KTV med Tiffany's vänner, ett härligt gäng.



jag och Meng Meng



vid tolvslaget spelade vi "happy birthday" för P-H som idag fyller hela 24 år! gänget söp ner P-H och han somnade i KTV rummet bredvid. favorit i repris? :)



15 SEP 2010

blev inget bildregn igar da bade jag och P-H dackade efter att vi kommit hem efter en hel dag pa universitetet. varmen har ar helt bisarr! vi duschar och byter klader tretton ganger per dag och sjunger halelujah varje gang vi hamnar pa nagot stalle med air condition. SA varmt ar det har! antar att jag inte ska klaga da en fagel viskade i mitt ora att ni har regn darhemma hoho.

P-H ar pa lektion och jag sitter pa biblioteket och valjer kurser... sjukt jobbigt men ikvall ska vi unna oss HOT POT (trots varmen ja...) med Tiffany och Meng Meng, tva tjejer jag larde kanna pa Miss China for tre ar sen. ska bli kul.

Fact of the day: Det ar helt OK med stora bokstaver att peta sig i nasan mitt ute pa beijings gator, garna djupt och med stora rorelsen innan du slanger den pa marken. Jag och P-H blir fortfarande helt till oss nar vi ser nagon gora det och ropar alltid snabbt efter den andra "titta alskling! TITTA!" vi ar sa omtanksamma mot varandra sa.

Survival guide: for att slippa alla jobbiga saljare/annat som klanger pa dig pa gatan/ i affarer sa sag: "can you please explain it in english?" 100% att manniskan desperat skakar pa huvudet och springer ivag snabbare an de kom fram till dig. P-H tyckte jag var taskig for tjejen sag sa radd ut i samma sekund hon blev knapptyst och sprang tillbaka till butiken men oh well, sometimes you gotta do what you gotta do.

nu ska jag ga fixa lite grejer innan P-H slutar om ca 1tim...

VÅR FÖRSTA SKOLDAG.

efter x antal dagar utan internet har vi nu lyckats få igång den. det innebär självklart fler uppdateringar här på bloggen och bättre kontakt med er därhemma.
sitter nu på skolcafét och njuter av en lemon juice medans P-H är på sin första lektion. må gud vara med honom. vi var nyss i bokaffären och köpte nya kollegieblock, den första han valde var så tunn att den knappt skulle räcka till att torka rumpan med. han fick ta en tjockare variant för här ska det pluggas!

hursomhaver, mina business kurser är valda och hälften av kurserna är bara på kinesiska (skjut mig!) hur skall detta gå? ska alldeles strax springa iväg på några ärenden innan det är dags för min första lektion. vårt traditionella bildregn får ni avnjuta senare ikväll då nätet här är segare än mig på en mattelektion (tro mig, DÅ är det segt...)







GUESS WHO'S BACK!


VI LEVER!

sorry folks, det är mat överallt! vi bara äter, äter och nämnde jag äter? vi har helt enkelt inte haft tid att blogga. haha nejdå, vi har sen vi flyttat in i nya lyan inte haft internet (dock stämmer det där med att vi bara äter fortfarande...) så nu sitter vi på starbucks och njuter av en varsin moccha frappuchino (och bloggar såklart). mycket har hänt, vi har varit och registrerat oss på skolan så nu är vi officially "Tsinghua People", vi har träffat Carrie och Michelle och fixat med lägenheten. anywho, då bilder säger mer än tusen ord får ni njuta av följande 742827364 bilder. here we go:

8:e september























SE UPP!! Aha! Got your attention now eh :) Här är vår gode klasskamrat Hubert som bor på inne på Campus (han  har en stor släkt som bor lite utspridda på hela campuset, även de har vi träffat...)


Well well well.. Den långa jakten är över. Vi har lokaliserat skolans (ute)gym! Awesome!
Märk väl att vikterna är fastlåsta. Ej av säkerhetsskäl men för att ingen ska sno hem de =_=;
Tsinghua's version av nollning. För inget känns mer kick-off än en månads militärutbildning :D
Gwailinggou med frukt och honung. Mums!
Men det betyder såklart inte att pumpkin inte får plats med en extra tårta eller två.
Av nån märklig anledning är alla kinesiska bebisar övergödda. Den här blev anfådd av att sitta i vagnen och titta runt. vi var nära på att adoptera ungen.
Klarar man en chin efter bufféveckan? (psst, han försökte i 15 minuter, sen gav han upp men det fick jag inte säga / Vic)
Såna här ställen tycker vi om! För en bild säger mer än 6-7 obegripliga tecken.
9:e september
Dagens frukost. Buns och rissoppa! Ca 11 Yuan. (13 sek)
Tro eller ej. Pekings busstabeller är ganska bra och tydliga.
Fick nummerlappen 1111 i bankkön. Mycket häftigt. Har den sparad hemma ifall någon vill se och känna på den.
Vi bor mittemot en viss Tuspark. Ganska fint där. Tog ett tag att inse att det stod för Tsinghua University Science Park. Kände oss obligerade att ta en bild på den då.
Dagens mellanmål. Lamm på spett! (2 Yuan)
10:e september
Här är den ståtliga byggnaden jag kommer tillbringa mina skoltimmar. Tyvärr utan AC :(
Vi gick förbi denna frisörsalong en morgon och såg att de inledde den med lite teambuilding/peptalk. Ledaren inleder med några slagord typ "Jag tror på att våra frisörer är vägen till världsfred" och resten ropar efter. På riktigt alltså.
Tydligen är Stieg Larssons böcker populära även i Kina.
Men inte lika populär som den kinesiska översättningen av Mein Kampf.
Skolans huvudbyggnad. Ganska stålig en.
Vicky har hittat sin byggnad också.
Vem sa att Peking inte hade någon blå himmel?!
Skolan inomhusgym. Såg inte så värst inbjudande ut :/
Gymtoaletten bidrog tyvärr inte till något bättre intryck..
Skolans matsal med, tro eller ej, ÄNNU billigare mat.
Bimbimbap, currygryta och nån stark tofugryta.
Vi hittade taxichaffisarnas siesta spot. En baktrottoar till skolan :P
Vi hittade 2 vilsna svenskar vid BCLU.
Carrie och Michelle hade klagat att deras rum var det sjunde helvetet. Är det sant tänkte vi, kan det verkligen vara värre än vår första lägenhetsvisning? Nyfikna tittade vi in hos de och fann... ett rent och fräscht hotellrum i vilket vi skulle kunna äta från golvet.
Elektronik varuhus! Me like! Köpte en router inför vår internets ankomst så vi slipper bråka om det enda nätverksuttaget.
Real pearl milk tea. 5 Yuan and delicious.
Home sweet home. Nu har vi fått bekräftat att den finns här iallafall. Måste leta upp Ikealeinen under veckan.
11:e september
Samlings/Informations-dag för utländska studenter.
Fick gå igenom en halv bibel i powerpoint-presentation om do's and don't's.
Kvällens middag i den andra våningen av studentmatsalen. Vi var på samma ställe under gårdagen men fick inte reda på förrän senare att de hade 4 våningar med mat o.O
Och här sitter vi alltså just nu och uppdaterar vår kära blogg. Med varsin frapuccino i handen.

 


Dag 2

Dagens äventyr började med att vi båda snoozade till sista sekunden och fick sedan skynda oss till lägenheten för att...skriva kontrakt! det gick snabbt och smärtfritt och vår landlady är världens gulligaste. Allt kändes rätt så imorgon flyttar vi in. Här nedan kommer ett urval av bilder som summerar vår andra dag i BJ så enjoy!
Bildskärm som täckte hel tunnel mellan två stationer och visade reklamfilm som åkte i takt med tåget. Cool stuff!
Bildskärm som sträckte sig i princip en hel tunnel mellan två stationer med reklambild som följde ikapp tåget. Cool stuff.. vill också ha en sån mega widescreen hemma..
Fönsterputs a lá Beijing. Har DU vad som krävs för att bli en window cleaner?!
Har synat parkering fram och tillbaks, upp och ner.. kan fortfarande inte klura hur de hissar ner bilarna :/ Ser ut som nån sorts low-tech tokya drift parkerings-slotmachine.
Dagens första måltid blev BUNS! För 0,5-1 Yuan kan du få färskt ångkokta buns med alla sorters fyllningar :)
Tsinghua South Gate! Äntligen hittade vi dit \o/
Little did we know att registreringsstället låg på andra sidan campus ca 2 km bort =_=;
That's right. STÄDHJÄLP baby! Vi konsulterade huruvida vi skulle skaffa en dammsugare eller använda pengarna till att anställa tanterna för städning. Efter genomgående diskussioner fick vi reda på att priset låg på 12 Yuan. Case closed!
Det här är alltså dagens andra middag. Efter ett mätt och belåtet restaurangbesök gjorde vi misstaget att blicka 15 centimeter åt vänster och såg ett till ställe med intressanta rätter. Vi bestämde oss för att blunda oss fram resterande av kvällen.
Vickys nya bästa vänner. Vägrade lämna ståndet i 10-15 min. Fick till slut locka bort henne med en bun.
Utanför vår port :)

ANDRA DAGEN.

Kul att ni uppskattar bloggen! som sagt, både jag och PH kommer uppdatera så ofta vi kan. Vi är i alla fall uppe med tuppen nu och ska strax åka in till WDK (wudaokou) för att skriva på kontraktet med mäklaren. tar några bilder med iphonen så får ni se senare.

Agendan idag ser ut som följande:

skriva på kontrakt
äta
PHs registrering på TH
äta
äta
städa lägenheten
äta


dags att lägga på ett kol!

FÖRSTA DAGEN I PEKING.

Hej alla där hemma!
Resan gick bra, snabbt och smärtfritt. Efter att vi anlänt så tog vi en taxi till hotellet som vi bokat, King Parkview Hotel som ligger aningen från civilisationen men no worries då detta bara är tillfälligt medans vi letar lägenhet.
Vi tog oss sedan snabbt in till Wu dao kou (området där Tsinghua ligger) för att möta upp mäklaren som skulle visa oss några lägenheter i området. OH MY GOD. både jag och PH ville inget annat än sjunka igenom jorden sekunden vi steg in i den första lägenheten, fallfärdigt och totalt obeboelig (heter det så? låter skumt ju mer jag säger ordet) vi fortsätter, den ena värre än den andra. det kändes hopplöst. till slut får vi se en 4a på 16e våningen. hyran gick på 6300 men so far var det den enda lägenheten vi kunde tänka oss att bo i. men fortfarande inte helt nöjda så vi bestämde ett nytt möte imorgon med mäklaren som för övrigt var überhjälpsam.

vid det här laget hade våra magar revolutionerat tretton gånger om så vi gick runt och letade efter ett bra matställe. plötsligt får vi syn på världens största skål som två personer sitter och äter ur. "skit i vad det är, det här stället tar vi!" here is the result:







trots att hoppet verkade vara ute så var det inte tid för oss att ge upp, jag ringde till nästa mäklare som hade tre lägenheter att visa. vi går till den första som ligger mittemot THs södra gate. we were in heaven! vi föll direkt. vi kände oss hemma. HEMMA! det var inget snack om saken. efter alla lägenheter vi sett tidigare så kommer vi inte hitta något bättre. fräscht, nyrenoverat, nära skolan och mitt i wudaokou, mitt i smeten! deposit är nu betald och imorgon skriver vi på kontraktet! imorgon har vi VÅR lägenhet!

Vi har båda hunnit skype-a med våra mammor och nu ligger PH och snarkar. ska nog också krypa till kojs nu men gott folk, vi hörs imorgon!

Vi kommer båda försöka uppdatera bloggen så ofta som möjligt med bilder (troligen mest matbilder men vi har inga andra intressen) so stay tuned!


hela familjen i beijing.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0